Team Peuter Kidz met vaste medewerkers.... Hoe fijn is dat?

Bij Peuter Kidz hebben de kinderen zo veel mogelijk een vast gezicht op de groep. Bij de overname hebben we getracht alle pedagogisch medewerkers op de groepen te laten daar waar ze altijd werkten.

Op de site bij de betreffende locaties kun je lezen wie er op de groep staat.

Aangezien we vanaf 1 augustus de activiteiten hebben overgenomen kan het zijn dat er nog veranderingen komen ten aanzien van de leidsters op de groep. We zijn begonnen met overal een of twee vaste gezichten. Het kan natuurlijk zijn dat er al snel overal een tweede vaste leidster bij gaat komen.

Elke medewerker krijgt coaching op de locatie.

Elk kindje heeft een ‘vast gezicht’. Zij doet de observaties en heeft regelmatig een voortgangsgesprek met de ouder(s).

Het zal je kind(eren) aan niets ontbreken. Het team heeft jarenlange ervaring binnen de kinderopvang en het is hun grote passie om deze ervaring en liefde aan kinderen mee te geven. Op de groep zal het enkel gaan om de kinderen!

Het personeel op kantoor  (Christina Roersma en Agnes Huizing) regelen de intakes, aanvragen voor de kinderopvangtoeslag, wijzigingen van de contracten,  etc.

In samenwerking met Kei Kidz kinderopvang en Alles Kidz gastouderopvang bieden we hiermee een breed aanbod en rijke ervaring voor ouders die ‘kei’ goede opvang wensen voor hun kinderen. Regelzaken doen we niet tijdens de opvang (dus op de groep) van de kinderen. Hiervoor kan je als ouder terecht op het kantoor in Borger. We staan u graag te woord voor alle vragen.

We zijn te vinden aan de Strengen 4 te Borger voor alle administratieve vragen rondom de opvang van de kinderen.