Over Peuter Kidz

Bij Peuter Kidz, Alles Kidz en Kei Kidz gaat het vooral draaien om “kei” goede opvang.

De kwaliteit van de kinderopvang is één van de speerpunten van deze voorschoolse opvang. De directe zorg voor uw kind in een stimulerende omgeving. Vaste leidsters die uw kind centraal stellen.

In de afgelopen periode heeft Kei Kidz haar activiteiten uitgebreid. Naast onze locatie in Buinen, hebben we ook de kinderopvang in Odoorn in de school de Weiert overgenomen.

Samen met Openbaar Primair Onderwijs hebben we een vorm van samenwerking weten te bereiken voor de Voorschoolse opvang van uw kind(eren). We doen dit op diverse locaties in de gemeente Borger Odoorn.

De voorscholen gaan van start onder de naam Peuter Kidz.

Voor Alles Kidz en Kei Kidz betekent dit een uitbreiding in het aanbod, maar ook een back-up voor klanten die al gebruik maken van gastouderopvang en kinderopvang. In vakanties en bij ziekte is er straks voor hen nog meer continuïteit door de kinderdagverblijven, gastouders en voorscholen.

Samen bieden ze een breed aanbod aan kinderopvang voor elke ouder. Uw kinderen zijn in “kei” goede handen.

 

De locaties voldoen aan de eisen voldoen die de wet stelt aan kinderdagopvang. Gezelligheid, warmte en professionele aandacht staan voorop!  Voor alle locaties kunt u voor meer informatie bellen met ons kantoor. Het telefoonnummer is 0599- 23 62 24

In verband met de overname activiteiten zijn we druk bezig om de site te optimaliseren voor alle locaties.

Pedagogische kwaliteit

De voorschool biedt de juiste pedagogische kwaliteit die u verwacht voor uw dierbaarste bezit. Er zullen diverse activiteiten gedaan worden met de kinderen, gericht op leeftijd en de fase waarin uw kind zich bevindt. Spelen en ontdekken zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Met vaste, vriendelijke leidsters die de opvang verzorgen, zodat continuïteit gewaarborgd is.

Het buitenspelen is belangrijk voor Peuter Kidz. We juichen de plannen voor het aanscherpen van wet- en regelgeving ten aanzien van kwaliteit in de kinderopvang toe. “Kinderen zijn je dierbaarste bezit. De zorg voor andermans kinderen is een enorme verantwoordelijkheid. Regelgeving en naleving door de overheid op dit soort verantwoordelijkheden is geen overbodige luxe.”

Goed opgeleide pedagogische medewerkers die u begeleiden en met u meedenken in de ontwikkeling van uw kind(eren) zijn voor ons een pre!

De doorgaande lijn (de wijze waarop uw kind zich ontwikkelt) zal worden bijgehouden en regelmatig met de ouder(s) worden besproken.

Gratis ondersteuning voor ouders op kantoor

We helpen je graag met de aanvraag bij de belastingdienst.

Voor administratieve vragen of ondersteuning, kunnen ouders terecht op het kantoor aan de strengen 4.

U bent verzekerd van een juiste afhandeling van al uw aanvragen en wijzigingen.

Uit pedagogisch oogpunt vinden we het belangrijk dat administratieve zaken niet besproken worden, waar de kinderen worden opgevangen. Bij Peuter Kidz komt u alleen voor de opvang van uw kind(eren).

 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met de klanten is erg belangrijk.  Er is elke maandagochtend op kantoor aan De Strengen een inloopochtend. Hier krijgen de ouders bijvoorbeeld administratieve ondersteuning.

 Alvast een plekje reserveren?

Mocht u als ouder verzekerd willen zijn van een plekje voor uw kind(eren)? Dan kunt u alvast contact met het kantoor opnemen 0599- 23 62 24

Een medewerker komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of gaat u bellen.